Keuken

Elke flat beschikt over een ruime frigo met vriesvak, een kwalitatieve en handige combi-oven, een inductie kookplaat wat vermijdt dat u zich per ongeluk zou verbranden, een dampkap en een geïntegreerde vaatwasmachine. Allemaal veilige toestellen, eenvoudig te bedienen. Mocht u voor het inductievuur een nieuwe pottenset moeten aanschaffen dan doen we u een superaanbod van 5 kookpotten van het merk Demeyere.
Oproepsysteem

De Regenboog beschikt over één van de meest geavanceerde en meest gebruiksvriendelijke oproepsystemen. Het wandtoestel hieronder is niet alleen nuttig als veilig oproepsysteem, het is ook uw parlofoon en videofoon. Daarnaast bel je ermee binnen het gebouw én krijgt er de menu van de week te zien maar ook de verjaardagen van de bewoners. Het is daarenboven héél eenvoudig in gebruik. Bij het bellen binnen het gebouw ziet u dan nog elkaars beeld op de camera.
Toegankelijkheid

Gangen zijn zeer breed om zich vlot te kunnen bewegen. Bovendien zijn alle ruimten in de serviceflat toegankelijk en aangepast indien het noodzakelijk is om zich via rolstoel of andere hulpmiddelen te verplaatsen.
Koelen en verwarmen

‘s Winters lekker warm, ‘s zomers aangenaam fris dankzij het gebruik van een zeer kwalitatief verwarmingsysteem. Aan de hand van een lucht warmtepomp wordt de temperatuur in uw flat perfect op peil gehouden. Door de recuperatie van het grootste deel van de energie beschikt u over een super efficiënte en zuinige verwarming.